Reacties - Ildiko

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reacties

Mijn ervaring in de praktijk van Ildikó Kiss verdient vermelding op haar website. Ik ben via verwijzing door podologe Dorien van Roest in de praktijk Ildikó Kiss terecht gekomen. In eerste instantie voor de behandeling van mijn voeten, maar al gauw kwamen daar massages door Ildikó bij. Door serieuze bekkenproblemen in het verleden heb ik helaas altijd pijn in mijn rug; de massages van Ildikó zorgen voor enorme pijnverlichting waardoor ik veel beter in staat ben te bewegen en oefeningen te doen. Haar toewijding is geweldig: mijn zorg is haar zorg, haar behandelingen zijn niet alleen rustgevend maar vooral zeer effectief, mijn lichaam voelt zich er uitstekend bij en ik ben ontzettend blij dat zij op mijn pad is gekomen. Jammer dat dat niet veel eerder is gebeurd. Ildikó, dank je wel voor je zorg en voor de manier waarop je je in het pijnprobleem van een ander verdiept en kans ziet bij te dragen aan de verbetering daarvan!

Conny.

Geachte mevrouw Kiss,
Zaterdag bezocht ik u voor de eerste maal voor een pedicurebehandeling.
Hoewel ik in eerste instantie dacht dat de toestand van mijn voeten nogal meeveel hielp u me snel uit de droom.
De hoeveelheid eelt die u, overigens zeer behoedzaam en zorgzaam verwijderde, sprak boekdelen.
Het is lang geleden dat mijn voeten hebben aangevoeld zoals ze thans doen, dankzij uw met veel vakmanschap uitgevoerde behandeling, loop ik als op wolken!
Ik zie nu al weer uit naar de eerstvolgende behandeling en verblijf met hartelijke dank en vriendelijke groet,

Theo.


In februari 2014 was ik voor het eerst bij mevrouw Kiss. Ze vertelde me toen dat ik van mijn teennagel schimmel af kan komen, maar dat ik heel veel discipline moest hebben en geduld! 
De eerste foto is na een maand behandeling genomen. De tweede foto is van nu, na 8 maanden behandeling.
Al die tijd heb ik dagelijks mijn nagels aangestipt en mijn schoenen direct na het uitdoen behandeld met een spray. 
Maar zoals je zelf kunt zien, het helpt echt! Mijn tenen zijn bijna schimmel vrij! Heel veel geduld, discipline en goede en deskundige zorgen van mevrouw Kiss dus!

Groet, Mirjam

                                                                             

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu